Tuesday, March 10, 2009

walaupun chris redfield dah jadi hero baru ,tapi tempat steve kat hati aku takkan hilang walaupun claire redfield merayu kat aku supaya lepaskan steve

hari ini aku nak menyatakan aku dah mengalami symptom emo part 2 .aku rasa bengang tengok sekaki kotak kat rumah aku yang warna hitam ,yang dah masuk edition 3 tu ,tercegat diam sahaja kat disitu .tak boleh guna ,tak boleh berfungsi ,senang kata dia dah ROSAK .


apa kes dengan engkau eh si hitam ?
kenapa tak boleh tolak masuk cd kat dalam engkau ?
bangang .


aku balik dengan harapan dapat berentap dengan siblings aku bila balik rumah ,sama2 nak meluncur dengan laju dan buat jenayah dalam burnout takedown ,nak goreng gitar dalam guitar hero .cis !semua harapan aku dah hancur berkecai .


ape masalah engkau ?
apa problem engkau ?
apa yang tak kena dengan engkau ?
tapi apa sebenarnya engkau si hitam ?


PLAYSTATION 3


memang dia dah rosak ,disk apa menda tah rosak .buat masa sekarang daddy aku tak terfikir lagi nak membetulkan si hitam itu ,sebab sibuk dengan landscaping rumah .



bencinya .


yang aku bertambah bengang .resident evil 5 dah nak launch this 13 march .memang drooling habis lah aku .apa kejadah kalau aku dah beli cd dia tapi tak tahu nak sumbat mana .

ni trailer dia .









nak lebih lanjut pergi sini



ok lah .sampai sini sahaja .
aku nak pergi bunuh diri dulu
dengan makan chopstick eh chicken chop yang mummy aku buat

bye bye .

9 comments:

J MAIDEN said...

SHIT HAPPENS. ALOT . UNFORTUNATELY. huuuuuuuuuuuuuu

zhana said...

ahha yeahh you are right :)

coKELat said...

haha.
comei la zhana ;)

nak chicken chop jugak.
hee

Ahmad Azrin Aziz said...

hantu gaming rupanya..

zhana said...

ahah for sure lahhhhh :) .dari ps1,ps2 and ps3 semuua aku dah main . ahha :D

Ahmad Azrin Aziz said...

lu dah ada ps3, lu tolak dekat gua lah lu punyaaaa.... ps2..

bolehh..!!!

nafasdunia said...

:P huhuhu.

tak reti la men game. huu

maira.adreanna said...

wowowo dah rosak ?? beli baru. hahaha :P

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

Salam... Jemput add & exchange link my blog : www.myadha.com