Sunday, March 15, 2009

esok aku harap aku jadi cantik macam katy perry dalam video clip thinking of you .tapi sebenarnya aku nak duduk sebelah kyle XY

nampak cool color pic ni kan ?(lantak engkau lah nak kata apa) .baru aku tahu keajaiban PHOTOFILTER .
p/s:ini memang zhana zulkifli ,walau nampak agak jelita di atas macam tak cukup darah


aku selalu merasa diri aku hebat walau :

1)aku tak "cool" macam ice cube dalam peti ais yang bakal terjun dalam air milo di rumah masing2
2)aku tak "urban" yang terlalu meminimaliskan jumlah kain pada body masing2
3)aku tak "indie" sepertimana dirakusi ,diobses oleh masing2 sambil pakai skinny warna warni
4)aku tak ada boyfriend rupa ala2 artis af beserta label "rockstar" macam engkau masing2 ada .




aku bangga jadi diri aku
bangga jadi zhana zulkifli
anak kedua ahmad zulkifli dan rosua .
adik kepada nazliya
juga kakak kepada faizura




engkau2 tak bangga ke jadi diri sendiri ?dah2 lah jadi poser tak tentu hala .cukup2 lah jadi copycat .mata aku yang dua biji ni tak larat dah nak melihat ,telinga aku sudah hampir pekak mendengar kehebatan kau yang terlampau crap dan rubbish itu .



"whatever major loser" bukan aku cakap tapi salah satu watak antagonis dalam camp rock cakap .memang seuai pun dengan engkau .



pesanan pada engkau2 yang terasa ,aku tahu kau tak aktif baca blog tapi mana tahu kan satu hari kau search kat google tiba2 keluar blog aku ,maklumlah blog aku kan-terlampau-femes .pesanannya berbunyi :
"KAU TAK PENAT KE JADI KUCING TIRU ?SHAME ON YOU PEOPLE "




aku malu jadi kawan engkau .'

13 comments:

coKELat said...

betol2 jadi diri sendiri.
aku pun bangga jadi dalilafarhana.
anak kepada yusof dan zairina.
haha.

zhana.
walau apapun mu ttp cantek bg aku.
dan aku tetap jeles sbb mu pakai shawl mmg sgt lawa.

;)

zhana said...

hahha jangan begitu dila .i neh malu dipuji awwwww~

J MAIDEN said...

ahahahaha. nice entry. lawo gambo nuhh. xcukup darahh tapi tgk mcm boleh berdarah hidung! gr gr. ahaha

anyway. im proud that ur proud bout urself. and thx for d advice u gav me. thank u. :)

Lynn Honeym said...

geli aku zhana dah meleleh leleh dipuji dalilafarhana.

haha.

btw mmg betol pon, buatpela nak jadi yang dipandang orang sangat cukup dengan jadi diri sendiri and it's just the way how we present ourselves.


kan kan?

biar kita ah plak kan jadi trendsetter.

way to go girl
hik3.
;D

zhana said...

ok ah tu lynn .tade manusia lain dah yang sudi menabur pujian yang best2 kat aku .

but you much prettier than me :)


maki hamun dah selalu aku dapat

dapat yang lazat2 kadang ,happy jugakkk . haha :D

dnieAlias said...

woh woh...tasuke jgk kepade copy cats...aish..woh...perlu bangga menjadi diri sendiri..*angkat tangan*
p/s: single pun cool la...tsssk

Ahmad Azrin Aziz said...

ganas lu punya mata..
mata gua lagi feminin..

hahahaha.. :)

nafasdunia said...

cis.

acara puji memuji kah ini.

wink.

sbnanye aku pon angin sgt dgn org yg jd 'kucing tiru'

wink.

nmpk keshian.

heheh.

- Isabella - said...

kucing tiru??

macam mana tu??

maira.adreanna said...

yeah. bangga menjadi diri sendiri

dan kepada kucing2 tiru, anda semua harus malu

hahahahahaha

:D

p/s: kyle XY tade pusat pun nak eh ? hee

zhana zulkifli said...

tade pusat ahh hot .
haha

gjul said...

entri ni mcm ditujukan kat seseorg..ade org copy cat zhana ke???haha.a

Etie said...

new shawls updated here..
come have a look..

strawberionlinestore.blogspot.com

=P