Friday, March 6, 2009

petang tadi aku jumpa hiro mizushima .tak kenal ?alah yang berlakon dalam hana kimi,yang jadi nanba senpai tu .still tak kenal?lantak korang lah .

setiap orang pasti punya cerita2 lama .tak kira samada pelangi atau hujan .ia tetap jadi yang dulu dan bukan yang sekarang .mungkin juga sudah dilupakan .

aku pun tidak tahu samada aku ini diklasifikasikan normal atau tidak sebab aku kalau saja2 nak ingat perkara lama ,takkan nya .kalau ya ,memang bukan zhana zulkifli .tapi aku mudah flash back waktu dulu2 bila aku dengar lagu2 yang punya kaitan dengan sesuatu insiden

tidak kira samada ia melibatkan
kisah cinta aku
kisah persahabatan aku bersama backstabber2
kisah kepayahan hidup aku berlawan dengan raksasa-yang-sangat-besar warna biru masa aku jadi ultrawoman dulu
kisah apa-apa sahaja lah yang korang-rasa-sepatutnya di listkan


tapi betulkan ,certain2 lagu buat kita ingat perkara lama.
kan .


tak kira lah kau ni type yang jiwang yang mana selalu menangis bila tengok hero hindustan mati kena tembak dengan inspektor sahab versi yang makan rasuah ,seorang bapa segala rockers yang tahap boleh mengapak orang sambil makan kepak ayam ,yang tak ada perasaan langsung macam patung vodoo yang rela badan dia dicucuk2 dengan jarum jahit baju mak kiah ke atau bagainya ,pasti ada kan at least sebuah lagu yang buat engkau2 ingat pada satu insiden ,barangkali pada seseorang.

percayalah
pasti ada
kalau tak ada kau bukan manusia
lalalaaa~

oh ya ,bawah ini aku serta kan video clip yang mana merupakan lagu favorite aku sewaktu aku bersama seorang ,orang silam aku yang juga penting satu masa dulu .




oh ya sorry ya ,sebab ada bahasa spanish apa menda tah kat bawah tu .sebab yang tak ada subtittle spanish tu ,semua tak ada embed code dia .semua nak kata leona lewis punya hak ,so tak boleh bagi code .to hell with that ,bukan lagu asal kau pun leona ,avril punya lah .woot2 ,jangan lah berlagak sangat .saving lah engkau .shame on you leona. ahha .kenapa aku emo melampau ni ?


entahlah .

satu lagi jangan tanya aku video clip ni pasal apa sebenarnya ,aku pun tak faham .yang penting chace crowford ada .





sudah lah .
aku nak layan perasaan ni
engkau2 layan lah video ni



selamat tinggal dunia .

6 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

gua tak dapat nak tengok video nih, sebab wireless kat ksj ni.........

:)

J MAIDEN said...

i agree 160% with u bout this.

aku pn sejibik mcm ko.

pantang dgr certain lagu.
mestiiiiiiiiiii teringat kt somebody.
n a situation.

lagi satu aku slalu teringat kalau2 terbau satu aroma yg dpt triggers my mind back to d past.

selalunye bau wangian bekas kekaseh. ahahaha. but its true.
i just can forget their perfume..

Lynn Honeym said...

takpat bukak.


tenet kat umah macam slow,
haha mmg pon!



hu uh kan, stiap lagu ada kisah disebaliknya. not the story of the song but our story.


uhm,
nape tibatiba aku sedeyh plak ni?

zhana said...

j maiden : oh memang betul tuh . hehe :)



lynn : oh oh tak ape .lain kali boleh tengok .tu lagu i will be . ehhe :D .


lol .
tak salah rasa sedih .kite ade lesen buat sedemikian

bokbon said...

macam la internet kat k2 ni terbilang lu nak kasi tengok video gini.

heh!

zhana said...

geeeeee .

haha sape suh online kat k2 ? ahha


kan dah maju skrg .kkat jj wangsa maju pun dah boleh online tau . ahha :D