Tuesday, May 25, 2010

saya tak makan orang hahaha :)


kan dah cakap i tak makan oranggg hahah :)

betul ke orang cakap ,yang macam mana ekspresi muka seseorang itu melambang kan bagaimana sifat seseorang itu ? .i 100% cakap salah .tak semesti nya orang yang bermuka berparut-parut jahitan itu adalah kepala gengster yang selalu terlibat dalam kejadian tembak menembak dan rompakan besar-besaran .on positive site maybe dia pernah mengalami accident yang hampir meragut nyawa atau nak lebih tragis muka dia digigit anjing yang ada sawan gila babi .hahah .dah laaa ,i terlebih imagine pulak .



tak semestinya kalau muka masam tuh bermakna dia seorang yang sombong pastu berlagak lebih and nak berkawan dengan orang2 cool jek .salah sama sekali .tapi itulah yang orang selalu cakap kat i dan mungkin juga pada youu .and pernah sekali i kena sound macam ni by a guy "kau mana nak kawan dengan orang macam kitaorang .kau join dengan geng2 artis and model je" .hah ?what's that ? boleh bilang ngan jari kot brapa orang artis ngan model je i friend with eh eh jap japp .ada ke ehh ?haha lantaklahh hahah .i bukan anak datin or anak orang kaya mana pun sampai orang berebut nak make friend dengan i .



the truth is ,i'm not that bad ,i berkawan dengan semua orang ,but when it come to real friend .i'm a bit choosy .maklumlah orang sekarang bukan boleh pakai sangat ,depan pijak semut tak mati then belakang pijak gajah pun hancurr .



kesimpulannya ,if you bump into me kat mana-mana pun just say "HI" .it would be nice ,i bukan makan orang pun hahaha :)


3 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

apa khabar? gua salu jugak tengok lu punya kawan schudec dekat KDSE..

zuhana zulkifli said...

baik jekk .ahha .kau comment semata-mata nak cakap kau slalu nampak shudec ehh hahahah .dulu pun sama ,slalu cakap nampak aku kat sana ,kat situ lah ,naik kete tu laa ,ahha .tapi sekali pun aku tak pernah nampak kau ahhaha

.ejat. said...

pergh makan tak ajak.
byk tu makanan.haha