Monday, May 17, 2010

fromspring ,R ,sem break ,ananymous ,galaxy ,admire


you all engat R suka zombie macam i ?NEVER haha :)


baru-baru ni i telah menubuhkan ,eh kejap2 .oh my god macam scary je guna menubuhkan ,ok i tukar kepada "created" haha account untuk formspring .well i tahu ,i bukan artis ,i bukan perempuan melecur yang mana dalam satu hari ada dekat 100 orang tanya bermacam-macam soalan kontroversi .


walaupun i bukan artis tapi tetap ada soalan kontroversi tau .haha .the other day ,ada orang tanya sapa yang i admire .and because it is an "anonymous" i pun jawab it started with "R" .and all of sudden people started to ask me about who is R ?who is R ? or in Malay "siapa R di hati anda" and all of them tak tinggal nama ,yang i tahu it is "anonymous" .


yang lebih menggerunkan lagi ,kawan i cakap mungkin R yang tanya .i was like ,errrr ,how eh if it is really him ? sebab i did a terrible one ,that i ask R to ask question at my formspring ,yang menyebabakan die akan baca soalan2 yang orang lain tanya before pasal R .how stupid am i kan ? ahhaha .a few moment later ,this question come "what type of guy did u interested" .if it is not R ,a huge relief then and if it turn the other way around i should flag my face with "what can i say more " .


kalau tanya i ada lagi ke perasaan towards R ,i just say NO .sebab i've waited too long and i rasa tak kan dapat sampai bila2 pun .sebab tu lah bila orang tanya "kau ada admire siapa2" nama R terus popped up sebab memang dah tak ada orang lain yang i boleh fikir ,and his the only one caught my eyes at utem ,eh eh tipu .ahhahaha .


well i didn't care much sebab i macam feel sangat-sangat numb sekarang .dan i malas nak fikir apa-apa pasal relationship with the opposite sex .i just nak relaxkan diri and just let everthing flew with the wind .hahaha .


dah balik rumah biasalah ,banyak kerja ,jumpa kawan-kawan ,sibuk cari duit ,jumpa kekasih lama ,jumpa orang-orang baru ,terserempak dengan schoolmate ,ngadap FB 24/7 ,karoke tak ingat dunia .anything could happened in just a minute .just pray for good .


btw ,perbanyakkan pertanyaan di formspring i ,dan if nak tanya lagi pasal R ,sila kan .hahhaha .and you know what ,you might know who he is someday .tapi jangan tanya ada perasaan ke tak sebab i dah cakap i "ADMIRE" sahaja ,because he stay in the galaxy and i didn't got any rocket to lift up my feet from the earth hahahah :)


take care ,readers .



9 comments:

dieylayusof said...

ouhh R?

Rashid?Rahmad?Ramzi?

haha ;p

.ejat. said...

zombie?hahaha

~HuNnYbUnNy~ said...

weyh zhana... galaxy tuhnya kate hati ko... kalo ko rase leh impressed dia.. come on.. make a step la dear... dr hr tu aku tgok asek ckp ko nmpk dia dr jauh llaaa.. ape la... x cube x tau weyh ahah!

zuhana zulkifli said...

fatin :haha kau tak tau dia macam mana .orang cakap macam enggang ngan pipit hahahahahah :)

Lynn Honeym said...

radit?


ps man, your song rocks. ooh ;D

zuhana zulkifli said...

oh my god RADIT ?i'm loving it and R is a bit like him .edgier outer ,flowery inside hahah

yes she's rock and currently ,I'M OBSESS WITH HER .haha

~HuNnYbUnNy~ said...

seyes??? ermmm x pe.. make a move... change ur choice.. ahah! :P

akizaki said...

tembak2.....haha

zuhana zulkifli said...

tembak apa ?huhuhu