Friday, May 14, 2010

hai ,zhana zulkifli !!!

i tanya dengan jujur apa pendapat you all bila berhadapan dengan orang handsome dan bawak kereta mewah ?mesti macam teruja kan ? .eleh ,jangan nak tipu lah cakap you tak tengok dan lansgung tak judge orang berdasarkan rupa .haha .i rasa normal kot .


nak dijadikan cerita the other day ,i pegi suatu tempat dengan family i .tiba-tiba ayah i nampak ada satu gerai jual air jambu asam masin then ayah i berhentikan kereta and mak i turun la untuk beli .lepas tu ,ayah i turunkan skrin nak beritahu mak i beli yang special .


tiba-tiba ada 2 orang manusia lelaki terlibat dalam kejadian beli air jambu asam masin tu .i pun pandang laki tuh ,dan secara spontan i cakap kenapa lelaki muka dia macam ke depan .ok apa maksud ke depan ?i pun tak tahu cam mana nak explain .yang adik i pulak usha yang sorang lagi ,adik i cakap wah cantik mata dia ,lentik bulu mata ,macam mata perempuan .


tak semena-mena 2-2 lelaki yang muka agak market tu pandang kami berdua sambil tersenyum hahah .i was like ,kenapa pandang ,kita kenal ke ? haha .ya Allah ,baru i perasan skrin kereta tak dinaikan ,dan whole our conversation die dengar .i rasa termalu sendiri .haha .


lepas tuh i pandang belakang ,rupa-rupanya diorang datang naik Honda .i was like oh my god .anak orang kaya rupanya .haha .then ,tak lama lepas tuh .i pergi dari tempat kejadian .hihih .i rasa i kena ubah lah perangai yang suka cakap kuat-kuat dan terlampau berterus terang ,takut berlaku lagi incident ni haha .

p/s :suka tak anak orang kaya lepas tu handsome ? ahha .

2 comments:

missyonne said...

jwab p/s awk , sy suke lg2 kalo baik . hohoho ;p

~HuNnYbUnNy~ said...

hamek ko... tu la.. len kali b4ckp cek cermin hang tu dlu