Wednesday, May 5, 2010

I FREE SANGAT-SANGAT !!!!



cuti dah bermula .plan untuk spend time dengan sayang-sayang sama jantina ,dah pun diatur .tunggu tengok jadi ke tak jadi .start je cuti sem semua hu-ha-hu-ha pasal nak buat part time job .ada yang cakap macam atas angin je ,ada yang betul .and congrat lah kat dua partner in crime I,shudec and meroh sebab dah dapat keja kan .isk .best la nanti dapat duit ,pastuh nanti new sem semua duit berkepuk dengan ptptn nye ,alaa jeles laa .and diana cakap nak kerja kat kedai buku ,i encourage you pegi tau ,nanti dapat shopping barang-barang online lagik and buat account paypal sama-sama .haha .tinggi kan cita-cita i .



i pulak macam mana ?entah lah .i selalu hangat-hangat tahi ayam je .cakap nak keja ,tapi last last i membungkam je kat rumah tak pun sekali sekala jadi bibik kejap .bukan i buat apa pun sapu lantai dapur lepas mak i masak je ,pastuh bagi makan ikan koi ,tapi cepat2 lari sebab geli tengok ikan koi tuh gerak-gerak dalam air .Ya Allah ,macam bodoh i kan ?memang bodoh pun .hahaha .



sekarang i tengah setup BBM untuk Blackberry i .haha .sumpah i tak tahu apa-apa till kawan i mintak num pin nak add i kat BBM .haha .tape tape ,2 month ni i akan cuba menggodam apa yang patut kat Blackberry i after almost 5 month using Blackberry baru nak explore hahaha .


ini lah i Zhana Zulkifli yang GILE .hahah :) .
HAPPY HOLIDAY FRIENDS !
p/s :saja buat entry warna-warni sebab nak cakap i FREE sangat ! haha

3 comments:

Lynn Honeym said...

selamat bercuti !


like you,
aku taktau nak buat apa. keje or habiskan masa dengan membaca buku teori.

:0

dieylayusof said...

uiks zhana gile kaya kaya pakai bb.jeles ouh.

dtg la sini lepak ngan aku then kacau meroh keje pastu belanja aku mkn cake kat secret recipe sbb mu kaya gle.haha

zuhana zulkifli said...

ahha tiba2 plak masuk cita kaya ?hahah .aku dah lama pakai bb haha