Sunday, April 5, 2009

pernah ke aku peduli orang nak kata apa ,aku selau ikut diri aku sendiri .malas nak layan apa orang lain kata





zhana ,merosxx ,shudec at pavi and klcc

siapa kata budak last year tak boleh enjoy sakan ?instead kena butakan mata mengadap buku yang dibaca tapi tak faham2 sampai bila2.come on lah ,zaman batu mana lah kau hidup ni ? bagi aku time ni lah kita nak spend time dengan kawan2 yang kemungkinan besar tak kan kita jumpa di lain2 masa kelak .

lagipun siapa lagi aku ada kalau bukan mereka2 .btw ,aku nak khabarkan kepada engkau2 yang pernah baca entry aku terdahulu bahawa aku tak rasa semua azam tahun baru aku akan menjadi ,terutamanya satu azam yang hendak aku tunaikan sebelum birthday aku dan azam untuk menjadi semakin comel juga kemungkinan aku keluarkan dari list itu ,sebab aku rasa aku semakin buruk dan untuk mengumpul baju2 boho chic juga kena tolak jauh2 sebab duit dah kering .

ada siapa2 boleh tolong ?tapi tolong jangan bagi number ah long untuk pinjam duit atau suntik botox atau sugar daddy.aku tak nak mati awal .

8 comments:

coKELat said...

haha.
betol2 sem last la nak bergembira bersama kwn2 yg tha ble pulak leh jumpa.
tp kalo setakat ngan meroh aku ase ble2 pun leh jumpa kan.
haha.

owh tade buruk pun la.
aku nampak comei aje.
hee

dnieAlias said...

jual je ape ade,then beli pape nak kat tmpt yg give damn good offer...lala
same la..
enjoy with ggod friend and company
tapi poket kering
*double sigh*

Lynn Honeym said...

waa, aku tak mampu tolong ape ah,

sebab aku pon perlukan pertolongan cemas,

haha.

kau indah ah, buruk kot celah mane?
:D

nafasdunia said...

hehehee.

lastsem.

oh naseb sy berkesempatan lagi.

hehe.

zhana. jnji ko yakin ngn diri ko.

dats more than enuf.

akizaki said...

abis sume gmbo di caption nye...
org x curik pn la cik kak...
haha...
bdk2 last year plg best nk perabiskn duit scholar ngan loan..
hoho..
nsb baik dulu x boros..
duit loan bley buat beli Audi Q7..

zhana zulkifli said...

dila :tu ah pasal an .bukan boleh jumpe jek siap tidur rumah lagi tuh . ahaha

dinie :tak best bila poket kering :(

lynn : hehe .setiap manusia ada kekurangan kan babeh ? ehhe :)

ayuni : thanks kawan ! :D

akizaki :mestilah .mane tahu tade orang curi ? i rase ade .biar perasan pun . hhaha .tipu lah you dapat beli audi . aahah :D

maira.adreanna said...

ahah last year kene enjoy hahaha :D

Ahmad Azrin Aziz said...

kirim salam dekat gadis bertudung hitam tu ye.. haih..