Sunday, April 19, 2009

kalau orang lain boleh jiwang2 berbunga ,aku pun boleh jugak jiwang berbunga taik ayam

zhana zulkifli bertopengkan muka wanita gatal/desperate

"do you know that ,you are the person i've been looking for
the patterns that fit in my love puzzle,you are not just a
queen,
but a part of my life ,my precious"

engkau2 jangan panggil aku freak ke apa ,hobi aku suka simpan benda2 macam atas ni yang diberi opposite sex yang dulu relate rapat dengan aku .kau tahu macam mana aku suka karangan2 atas neh walaupun aku rasa nak tergelak ,rasa malu pun ada .terjiwang kot bila mood aku jatuh cinta kat opposite sex .kalaupun dah lama berlalu and dia pun agaknya dah lupa macam mana bentuk muka aku bila terserempak kat pasar ikan ke pasar buah ke watson ke (?!) ,tapi no worry takkan tiba2 muka aku jadi Leighton Meester .whatever kau nak kata lah kan .

apa yang aku rasa sekarang ,i just wanna bump into him someday and talk about ourlife and whatsoever .do you know how i miss that things .dem you (100x) ! tinggalkan aku .memang kau menyesal sampai kau beranak ,ok aku tipu sebab engkau laki mana boleh jadi pregger .dah dah ,jangan nak kata kau dah tukar jantina sekarang .

aku dah sampai tahap emo melampau sebab esok aku ada paper robotic .and its final babeh ! walaupun dah ada skema jawapan ,tinggal nak hafal saja .tapi aku memang chuak habis sebab otak aku agak lembap menghafal .doakan aku kawan2 :)


p/s :ada siapa2 nak jadi boyfrend aku ?

7 comments:

nafasdunia said...

hahha.

ko ni kelaka la zhana.

aduyai.

ade skema? pergh. best gile. :P

goodluck dear.

for final n for bf too :P

dnieAlias said...

weh..abg kafe yang jual air kat kampus aku nieh single..nak?

zhana zulkifli said...

ayu : thanks :)
dinie :amboi2 dinie . ahha tahu ah orang hot jek ade boyprenggg .aku biasa2 jekk . eheh :D

Lynn Honeym said...

ece,
mu hot ah!

aku pun hot, dan hakikatnya kita dalam golongan hot.

bf tu bukan masalah ah!
go move ur ass!


haha.

akizaki said...

jom jiwang2 gerek skali...!!!

J MAIDEN said...

woh men tipu!
ahaahaha

yeahh bebeh
its okay to be jiwang n emo-ish sometimes
nothing wrong with it
if we cant express our feelings
then what is the purpose of living?
:)

dnieAlias said...

weh..abg kafe tu hawwwt tau
hidung mancong gitoow..ala ala anil kapoor.ngeh negh
wdhwfhdwoehf!! ape plak org hawt je ade boypreng...sekeh patblas...!!