Monday, April 6, 2009

malas nak tulis tajuk ,bukan penting pun .

inilah keadaan table study dalam bilik aku kat college

kolot sangat ke kalau perempuan suka pakai baju kurung ?terus terang aku kata ,aku kalau ke kelas rasa sangat selesa kalau pakai baju kurung .lepas tu adalah comment tak membina datang macam "rajin nya kau pakai baju kurung" atau "tak rimas ke pakai baju kurung" atau"kenapa pakai baju kurung " .weh suka hati aku lah ,nak buat macam mana aku ada beratus2 baju kurung dalam locker ,takut2 tak sempat pakai semua dalam masa 3 bulan ,sebab tu aku pakai baju kurung hari2 .


lepas ni ,jangan tanya lagi kenapa aku suka pakai baju kurung sebab aku malas nak membazir air liur jawab sebab sekali aku jawab ,lain kali nampak aku ,kau tanya soalan sama .aku bukan budak tadika yang rajin je jawab apa orang tanya .kalau nak sangat bertanya ,kau tanya lah dinding sebab dia tak akan marah walau berjuta kali kau tanya .kalau tak percaya ,trylah .jangan lupa mencuba ! :D

10 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

gua gemar usha makwe makwe berbaju kurung..haih..

eh lu, itu hari lu selisih dengan gua pun lu tak tegur.. apa kes ni cik kak.. hahaha..

dnieAlias said...

sweet ape pkai kurung..
jeles la kott tu tanye banyak banyak..

zhana zulkifli said...

azrin : haha .ade ke ? tak pasan lah wehh ! hhaa i'm bad at recognizing ppl . hahha

dinie :agaknye lah kan dinie :)

Lynn Honeym said...

baju kurung pun rox apa?



mahal tau nilai, mereka apa tahu?
haih.

:)

coKELat said...

ehs aku pun ari2 pakai baju kurung pegi class taw.
and aku tak rasa pun rimas or apa2 je la.
cam kamu ckp selesa je ok.

hee ;)

nafasdunia said...

ngehehehe.

tak kesah la whatever u wear.
janji u know how to lift up urself

yakin suda :)

btw, baju kurung sgt selesa. :)

winking winking

Ahmad Azrin Aziz said...

wahai zuhana zulkifli, kirim salam dekat shudec ye.. :)

gjul said...

haih..bagus pe pakai baju kurung..nmpak ayu gitu..hehe

HYKAL said...

teRnyAta lelAki lebIh sUKa gaDIs beRbaJU kuRung daRi yaNg sEksI..

bokbon said...

sapa yang cakap tak enak macam tu? bawak sini mengadap gua, biar gua sekolahkan dia sikit.