Saturday, April 3, 2010

i'm just another girl alone at the bar

ahh dah lah ,dah jelas ,kita kawan ,dan i sama macam kawan2 you yang lain .dah lah zhana ,kau jangan nak perasan lebih2 .sayang yang dulu hanya untuk semalam ,you tak pernah janji yang itu semua untuk esok juga kan .i saja ,yang masih tertinggal di hari semalam ,you dah 3-4 minggu ke depan .aih ,bodoh nya lah i neh .

dah lahh ,i tak kan ungkit perkara sama ,sebab i dah penat nak tahu perkara sebenar dan siapa i dalam hati you .if dulu ,you pernah cakap yang you jatuh hati pada i ,i silap kalau sampai hari ini i masih anggap you yang sama .people akan change like cuaca ,ada panas ,ada hujan ,ade sejuk ,ada cerah .sometime kita tak dapat predict pun .

dah sampai masanya ,kita akan jadi kawan baik sahaja dan selamanya kawan .macam you cakap ,yang you tak nak any commitment ,dan i rasa itu yang terbaik if you terus macam neh .i pun tak faham apa yang you takutkan ,apa yang you risaukan .kalau dulu you cakap you tak kesah ,i akan 100 percent percaya ,tapi sekarang tak lagi .

you care pasal apa people around you cakap ,you care pasal apa kawan you cakap ,you care about every single things people say .you care about what happened in your last relationship ,for sure i'm a diffrent person ,diffrent perspective .i lain .jangan lupa ,i pun ada dark secret dengan past relationship .but that was in the past .let by gone be by gone .can't you see it ?

you dah besar ,you dapat fikir mana baik .mana buruk .i tak nak interrupt dalam semua itu ,because it yours .i got my answer and you got yours .

"KITA KAN KAWAN"


so what's next ?

1 comment:

maira adreanna said...

carik laen lahh, nak ? hehe :)