Wednesday, April 21, 2010

jiwa merundum ,macam buah epal buruk jatuh atas bumi dari pokok

bila berada di kalangan orang yang berbaju sama
kita tak rasa special kan ?

kenapa i selalu rasa "keberadaan" i tidak disedari oleh siapa siapa pun .kata orang ,ada dengan tak ada sama je .macam tu lah i .kalau orang sedar pun "keberadaan" i ,i neh just ibaratkan orang orang yang berbaju hitam di kalangan orang orang yang berbaju hitam juga .nampak biasa sahaja ,nothing special .i nak je jadi salah satu yang berbaju kuning ,di kalangan yang berbaju hitam tu ,baru semua nampak ,baru semua tak ignore i .


you all semua pernah ada rasa tak macam mana perasaan bila di-ignore-kan ?yang mana you all selama ini ,ditemani ,didekati oleh orang orang yang sentiasa ada untuk you .tapi all of sudden mereka mereka semakin menjauh tanpa punca ,tanpa sebab .bila ditanya ,hanya satu yang aku diberitahu "mana ada ,perasaan jek tuh" or "mana ada" .jatuh hidup kan ?perlu ke berlakon sampai macam tu sekali ?selama ini mereka je bila diperlukan ,mereka setia je tunggu sepanjang masa .tapi sekarang ,datang apabila mereka rasa memerlukan diri kita .semua seems to be happened in an opposite way .


semua negative .bila lah semua ini akan ada ending yang happy ,sebab i benci situation sekarang dan i harap it will ended soon .sebab i'm sick and tired of being a dumb-ass player in this game .

2 comments:

dieylayusof said...

awak boleh cuba positifkan semua keadaan.

jgn give up ok :)

missyonne said...

alah. jgn lah selalu menegatifkn diri dan fikiran awk sayang.

tak semua org berani utk menzahirkn rasa.

yg pasti, satu hari nanti, pasti ada.