Monday, January 10, 2011

OKAY BYEE !


ambil kau ,gambar besar guni beras cap pisang .tahu ,tak cute pun tapi omel-omelkan ?macam orang ekskimo zjkaskdskhk !




hai nama saya ,zhana zulkifli walaupun itu bukan nama yang tercatit dalam IC tapi itulah nama femes i ,ok padahal tak glamour pun oke -..- dan kenapa sekarang mesti jadi trend letak mata kemek ,hidung kembang ,mata berair ,dahi berpeluh semua itu ?haha .tak faham eh ?ok .i tunjuk .
you tak rasa annoying ke ?i rasa annoying sangat-sangat ,i selalu marah adik i sebab buat simbol macam ni ,tapi last-last i yang ter-over guna .dah lah paling banyak gune yang no 1 ,isk malu lah sebab minat yang macam oink oink itu haha .

ok skip ke part lain ,sem ni dah nak berazam nak kurangkan sikit aktiviti bersosial ,orang kata anti-sosial tapi azam tu macam daripada tahun lepas sebenarnya dan sampai sekarang tak tertunai .hey ,you sosial ke zhana ?tak pun sebenarnya ,saja je mengaku bapak segala sosial sebab orang kata bersosial ni nampak cool ,orang yang kata bukan i yang kata .lagipun orang yang bersosial biasanya mesti lah HOT ,eh HOT ke ?ok ,tak HOT pun haha T_T .

apa lagi nak cakap eh ?oh the reason why i dah lama tak update blog yang berlapuk kulat ni sebab ,sebab ,sebab rasa macam malas nak update .bukan busy tapi tade mood sebab dah tahu bila update tak ada orang baca ,bila refresh banyak kali dan still "0" comments ,pastuh terus ambik bantal peluk ulat warna warni dan pekup muka dan rasa loser .haha ,okay menangis kat bucu bantal lagi omel omel gitu hahaha .

apa lagi eh nak cakap ?apa lagi eh nak cakap ?ada orang tanya i masih single ke ?yeah ,i masih single dan available ,okay bukan nak promote tapi just nak bagitahu ,okay byeeee !

6 comments:

Fyka said...

haahahahaha terbaik la ko zhana...

miss invee said...

wat cte sdeyh lak die. haha. sll je dak2 klas kte komen ;p

maira adreanna said...

ngade nyeeee

dieyla yusof. said...

saya sokmo je baca blog awak cuma saya mmg mls nak komen2 skang ni sbb kena kejar masa nak baca blog org lain pulak.hahahah

zuhana zulkifli said...

love you all

Hanisah Halim said...

beb!
meh lwt blOg sememeh haku plOk.
blOg ke-2 stelah blOg pertama hancOs angkara org ke-2. ngahaha