Thursday, January 27, 2011

GOOGLE

pernah tak you all buat sesuatu perkara yang memalukan ?

ok ,tak ada lah memalukan sangat sebenarnya ,nak confess yang i pernah meng-google nama i sendiri atas faktor sangat bosan di dalam kelas ,elehh macam lah you all tak pernah buatkan ,saja tak nak mengaku kan hihiih .mana tak boring nya ,lecturer kat UTeM ni favorite color diorang adalah warna merah ,maka wajib tulis atas whiteboard guna marker merah dan wajib tulis penuh satu whiteboard .lepas tuh ,slide pulak macam kelip-kelip malu gitu nak mengeluarkan imej yang elok-elok -..- .maka ,mata i pun akan terkebil-kebil .maka mengantuk .maka berjalan keluar dari kelas ,maka duduk kat bangku depan toilet ,maka ter-google la nama sendiri hehe .

macam ni lah nak dijadikan cerita .bila nak dapat result yang memberangsangkan bila google nama adalah jangan sesekali meng-google nama sebenar sebab confirm keluar "search not found" .kena lah google nama gleme walaupun tak gleme mana ,perasan je lebih hahaha ,engat artis ber-kontroversi ke ?haha .bila search bahagian web ,maka keluar lah segala bentuk account i yang wujud online macam facebook yang confirm result dia atas sekali ,formspring ,blogspot ,flickr ,lookbook ,myspace yang dah berhabuk dekat setahun tak menjenguk ihihhi .ok ,itu tak pe .masih dah paras normal .

untuk lebih mencabar ,"images" result di-klik .dan keluar lah segala gambar pelik i ,ok i mengaku i suka upload gambar pelik sebab konon nampak cool padahal lame gila T_T .lepas tuh click next page pulak,maka keluar lah gambar pelik-pelik seperti di bawah :

lepas tuh scroll down lagi :
lepas tuh jeng-jeng hahahah :tiba-tiba banyak keluar gambar yang ada cop sensasi selebriti ahhaha .lepas tuh ada gambar Abby Abadi ,Lisa Surihani ,Susan Boyle ,Asyley Tisdale ,Paris Hilton ,Mawi .apakah sebenarnya kami bersaudara tanpa disedari ?ahahha .ok ,lepas tuh keluar Mahirah Nashidi ,Thailis Humprey ,Mary Warldorf ,Nazrey Kaiji ,Cik Wanie dan kenapa tiba-tiba mereka ada ,ok masih boleh diterima sebab kami kawan sekelas hahah .muncul pula Sharifah Aini ,Siti Nurhaliza ,Kareena Kapoor ,Dafi dan Awie pun ada babe ,gua rock yeay yeay .eh eh silap itu Amuk dan kenapa Amuk tak muncul T_T .muncul pulak gambar Aliff Aziz kissing ngan perempuan ber-bulu tangan lebat kat club pun k .eyeww~ geli-geli je i tengok ihihih .

dan dan keluar juga gambar ini :dan siapa ini ?SIAPA INI ?IDENTITI TAK DIKENAL PASTI AHHAHA .

dan paling tak boleh diterima kenapa gambar ini muncul ?


keluar gambar ini yang ber-caption gay .ok terus insaf tak nak google nama sendiri la T_T ,nanti keluar lagi gambar yang lagi pelik ,takut-takut -..-' .

OK BYE HAHA .

2 comments:

haidar said...
This comment has been removed by the author.
haidar said...

mcm menarik!! once googled(difinately a word)my name on, tp tak pernah try filter kt image. trying right away~~