Sunday, June 27, 2010

EH EH ,ANNOYING NYE AWAK !!!!!

saya terbayangkan ini ,bila awak buat annoying macam tu haha

pernah tak awak rasa satu perasaan yang sangat annoying bila awak nampak sesuatu .macam kalau perempuan yang cantik ,kaya ,cerdik mesti dapat lelaki yang setanding dengan dia yang kaya ,pastuh handsome pastuh cerdik sampai dapat tajaan belajar luar negara .tapi lagi rasa annoying bila orang cakap orang yang hodoh biasanya akan ditemukan dengan orang yang lawa .terus i cakap "ye ye ! yeyy !nanti dapat boyfriend hensem" tapi lepas tuh terus sedih balik sebab nanti orang cakap i tak cantik .macam mana tu ?

i rasa macam betul jugak .hari tuh i sangat rasa annoying bila i bukak folder picture dalam hp cousin i ,dan you guess what ! guess what ?!die still simpan gambar i dengan ex i masa i dekat UTM dulu yang boleh kira dah berzaman benda tu kan .i tanya ,kenapa mesti simpan ?i tahu lah i yang mms pic tu sebab teruja ada boyfriend masa tu ,tapi perlu ke simpan yang mana i pun dah delete gambar2 tu ?hahaha .nak tahu tak apa jawapan dia ?dia cakap sebab ex i tuh comel pastuh handsome pastu cool ,haaa memang la i tak nafikan yang dia hensem dan comel dan kacak dan lawa dan sebagainya lah dengan piercing nye .omg! memang rasa macam jatuh cinta lagi sekali bila tengok gambar tu dan sebab itu ia wajib di delete .tapi jap jap ,sebab die hensem maka i adalah yang hodohnya .alaa ,ni yang i tak suka ni .hahaha .

okayla ,i bukan nak bercerita pasal ex i ,tapi tajuk utama adalah pasal annoying .begitulah i rasa macam mana annoying nya i bila ada yang suka sangat post post something kat facebook yang kadang-kadang nak beritahu semua orang yang bagaimana diorang bangga jadi anak orang kaya ,jadi orang cantik ,teruja mereka bila selalu dikaitkan dengan golongan-golongan gleme ,menunjuk-nunjuk dengan harta mak bapak diorang lepastuh macam nak bagitau semua orang apa aktiviti diorang dari pagi sampai malam .i pernah jugak bagitahu i nak pergi mana tapi sekali je la sehari .ini tak ,pegi sarapan dekat McD pun nak bagitau .kalau awak pegi sarapan kat Tiffany tu memang saya rasa teruja dan terus rasa nak jadi kawan baik awak .haha .lepas tu nak jugak bagitahu yang dia pergi bersalam dengan artis tu artis ni .lepas tu bila upload gambar dengan artis ,caption terus macam nak excited je macam baik sangat dengan artis tu .

i bukan nak cakap i jealous ,tapi kalau ANNOYED memang betul .

4 comments:

Lynn Honeym said...

let them be.

it has nothing to do with us.
:)

.ejat. said...

hahahaha.
sangat setuju dengan anda :D

dieylayusof said...

hahaha dop ahu benda org2 mcm tu :)

~ sOpHiEyLa ~ said...

haha...i pown da jangkit dgn feel annoying 2..hehe
let them be ;)