Tuesday, March 2, 2010

bukan i sahaja dalam fasa baru ,you pun sama juga .jadi ,moga2 menjadi .

rasa best bila i dapat tengok you happy ,dapat rasa yang you sedang merempuh satu fasa yang mana memerlukan perubahan ,tetapi sepanjang tempoh itu you tersenyum lebar .i gembira dan bahagia bila you berasa di paksi positif dan sentiasa di atas .


pasal i ,i juga sedang bertempur dengan satu kondisi yang memerlukan i sentiasa kuat dan selalu pandang ke depan .kadang2 i juga jalan mengundur sebab i nak juga intai apa yang berlaku pada you sekarang .i masih nak ambik kira ,ambil tahu gerak-geri you .walaupun dapat kata ,kemungkinan besar you tak tahu siapa i ,tapi i sentiasa kenal siapa you .you juga masih si dulu2 ,gaya jalan tetap sama .tapi mungkin sudah ada calit senyum pada wajah yang i selalu tanam dalam minda .dalam tidak sedar ,you masih dalam akar fikiran .


andai perubahan you bakal merobek ,satu tahap kesetiaan dan kepositif-fan ,i akan sentiasa lukis gembira pada raut ini .sebab :
EVERY YOU IS EVERY ME :)


mungkin orang kata i seorang si dungu ,tapi i jadi bodoh sebab i ada hati dan perasaan .tak bermakna andai you milik orang lain ,i tidak boleh ambil kisah .masih boleh kerna i juga akan serah hati i ini pada yang mahu nanti .kita kan sesama manusia .i tadahkan tangan ,moga2 you berjaya jejak diri baru .


AMIN~

5 comments:

d i e y L a . said...

you sabar banyak2 k.
if dia mmg utk you nanti you dapat jugak dia.hehe.

:)

Lynn Honeym said...

every you every me; placebo*


:))

maira adreanna said...

hehehe sweet gile :)

zuhana zulkifli said...

dieyla :takkan dapat haa
lynn : is it ?
meroh :aku mang sweet sokmo ahha

missyonne said...

ahahha. kak lynn. aku pun tertangkap ngn ayat tu.


:D

zhanzhana. comey ngat