Thursday, January 7, 2010

hari2 mendatang selalu menggila menanti di jendela kamar ,deruan kaki menghentak tar lagi tidak macam dulu2


you mana nak pandang orang macam i

tiap-tiap hari i tunggu you lalu ,bila you lalu i akan panggil panggil nama facebook you ,myspace you ,nama panggilan you dalam kelas and even nama betul you ,tapi you tetap buat buat jual mahal .


bila ,


i dengar cerita you ramai kuncu kuncu ,i tak kisah kalau you ketua ah long sekali pun


i tahu you pendiam orang nya ,i cakap "cool gila" you


i dapat tahu you tak layan sangat perempuan ,i yakin you bukan gay



tapi,


bila i dapat tahu yang you interested dengan perempuan macam mana jenisnya ,terus i putus asa lepas tuh rasa rendah diri .kemungkinan besar lepas ni i takkan pandang you macam yang i pandang you selama ini .



terus i rasa ,

bestnya kalau i ni macam owner nissan sentra tu .

5 comments:

d i e y L a . said...

kelisa pun terbaek ok.
no need la nissan sentra tu.haha

Lynn Honeym said...

ha dgr tuh zhana, kelisa ok whattt,


one and only kott.
:))

Mirae said...

g calarkan je nissan sentra tu.haha

zuhana zulkifli said...

Ahahah .tuh ah pasal ekk .silap2 hari bulan kete tuh I bwak selam dalam air .ahhah .wahhhh .calarkann ?iskkk .tak nak lahh .ahaah .I berjiwa murni lagik .

missyonne said...

ngahaahhaahaha !

comel ok !