Wednesday, January 20, 2010

awak ,awak ! kan best jadi macam AWAK .


i kan selalu pasang impian nak jadi macam barbie doll ,alah macam AWAK .cantek ,pastuh kurus ,pastuh kulit licin macam kulit telur pastuh putih bersinar .tapi i dapat rasakan ,orang lain kata i neh macam patung childplay ,chucky .dah lah muka berparut ,pastuh jahat pastuh tade orang nak kawan dengan i .sampai i terpaksa yakinkan diri i ,yang i neh cantek .gila tak malu i kan ?


nak buat macam mana i neh bukan jenis yang selalu ada orang tanya pasal i ,
macam AWAK , "
siapa budak cute tu ?"


i tahu yang bertuah selalunya AWAK ,
dan yang selalu jatuh ditimpang tangga adalah i ,
bila i berada dengan AWAK ,i rasa invinsible .

agak agaknya AWAK tahu tak i cerita pasal AWAK ?

2 comments:

missyonne said...

apakah ?

hehehe. kimslm kt awk.

d i e y L a . said...

hee zhana selalu mcm2.

sape awak tu?lg hot dr saya ke?haha