Monday, December 21, 2009

i bukan paris hilton ada empayar besar boleh sara anak cucu keturunan ke-106

bagaimana perasaan you all kalau orang mengata-ngata you all ?

i akan cakap ,i tak kisah .sebab i pun suka mengata orang .i suka hati je nak cakap apa2 pun .kadang2 sebab syok sangat mengata orang ,sampai i tak sedar i mengata depan tuan dia sendiri .lepas tuh , i mula lah mengesot slow2 dari tempat kejadian .tapi i bukan mulut longkang ,i cakap apa yang betul je .lagipun berterus terang lagi bagus daripada berahsia kan ?sebab tuh lah kadang2 i confuse kenapa orang suka buat cerita tak betul pasal i ,belakang i .i ada racun keturunan diorang ke sampai berdendam kesumat .nak kata diorang jeles dengan lifestyle i ,tak kannya .nak banding kan i dengan orang lain .ber-zillion i kurang dari orang lain .

cuba you all cakap ,apa yang you all tak puas hati dengan i ?

6 comments:

aZizoL said...

xpuas ati...



kenape gambo tesebot comel sgt..


wakaka

zuhana zulkifli said...

ahha tak puas hati sbb comel sgt eh ?YE KE COMEL ?ahaha .

hydé.ben.basiran. said...

hey biasa la. manis mulut untuk berkata-kata. dan mengata juga. haha

maira adreanna said...

mu bakpe ha ? gile doh k ?
amek, aku kate dpndpn hehehe :P

rilek ahh .aku rase dowg jeles sbb dowg tadop kwn mcm aku .hahahahahhaa dang ag perasan kt blog mu

:D

d i e y L a . said...

zhana weyh.
biar je org yg do puah hati ngn mu 2.
yg penting aku mmg adore ngn mu.haha

zuhana zulkifli said...

meroh :mende gop mu meroh ?ngarut ngabang

diela :ahahha .debe goh dila ,mendape hok mu adore pun dop tahu ahah