Monday, December 14, 2009

FACEBOOK MACAM JEJAK KASIH


tadikan ,i habiskan sepetang click2 gambar2 orang yang i rase i kenal dekat facebook ,eh eh i nak gak cakap macam orang yang tahu banyak facebook sebab diorang panggil FB jek .i rasa ada sesetengah yang i kenal muka diorang lain ,lain gila i bagitau you .

i rasa kadang2 macam bukak page fan club artis pulak .ada lah yang muka and gaya ala2 artis walaupun bukan artis .i wonder lah kenapa diorang tak add i ?muka i ni dah lain sangat ke ?i rasa tak ada lagi gaya muka Blake Lively or diorang confuse i ni siapa eh ?apa2 pun i dah add dekat 50 orang ,yang i rasa diorang kenal i .kalau diorang tak approve nampak sangat i neh tak famous .ni yang i tak suka ni .ahha

walau apa pun .i'm looking foward nak jumpa mereka2 .oh ya ! baru2 ni i ada jumpa ,eh tak tak terserempak dengan ex student tech kuantan dekat Megamall Kuantan .and i'm happy to see them :) .kalau rasa2 kenal i iaitu gambar di atas ,pandai2 lah nak add .tapi muka i macam pon-dan sikit kan ?hhaha

8 comments:

d i e y L a . said...

ehs2 i pun ex student tech kuantan.haha

tapi walau mcm mana muka u pun i tetap kenal u sbb i mmg adore u ni.haha

zuhana zulkifli said...

haha maluuuu i haa

maira adreanna said...

gile zhna .muke mcm pon-dan eh ? hahaha gile gile .

bile nak jejak kaseh ngn aku plk ne ?

zuhana zulkifli said...

makan ,berok same nak jejak kasih amede ? haha

missyonne said...

hahahaa. gile la zhana.

bibir u tu.

feuh!~

zuhana zulkifli said...

haha sexy kan ?ahha

Shekane said...

Add i kat FB ;) shekin_anne@hotmail.com, thnks love

maira adreanna said...

zhna, berok tu pronounce bear-rok or be-rok .hahaha