Monday, October 19, 2009

ada aku peduli ,aku tak cerdik

apa perasaan dia jadi diri dia eh ?


hobi aku suka tanya soalan2 bodoh .nak kata aku bodoh ,tak bodoh mana . haha .kalau tak manakan i dapat masuk UTeM tercinta ni . haha .macam ni cerita nya .tiap2 kali aku ternampak orang cantik aku mesti macam terpinga2 ,pastu fikiran melayang2 entah ke mana .heloo ! snap snap snap (ala2 blair ) ahha ,jangan fikir benda lain .ok lah ,tak nak bagi nampak lesbo sangat ,aku tukar lah sikit ayatnya .setiap kali i terpandang orang handsome ,mesti terlintas dalam hati kecil i . "

apa perasaan kalau jadi orang handsome ,yang bila orang pandang orang kata ada gaya CHUCK BASS dari gossip girl "


amboi2 ,mentang2 lahh dua tiga hari ni ,mata lebam2 bengkak sebab nak habiskan gossip girl season1 and separuh season 2 ,ya ya aku tahu aku macam orang tua sikit lambat dari orang lain ,diam ahh .aku tahu ah dah masuk season 3 ,pastu siap ada HILLARY DUFF lagi (=.= )


berbalik pada persoalan tadi ,bila i tanya mak i .dia mesti buat muka tercengang ,tanya adik i dia mesti kata i gila .i bukan apa ,i malu lah nak tanya orang2 cantik sendiri macam mana perasaan diorang jadi cantik ,nanti jawapannya terlampau extreme .dah lah i malas nak fikir2 lagi .


p/s : agak2 nya apa perasaan ed westwick (CHUCK BASS ) jadi lelaki pujaan i ?

5 comments:

maira adreanna said...

ambooi trus ltk gmba chuck .
kite share kan kan :D

d i e y L a . said...

ok la aku tanya mu,
apa prasaan mu jadi cantek?
aku jeles taw ngan mu.
sbb mu lawa.sumpah tak tipu weyh :)

Shekane said...

Chuck bass is soooooooo hottt ;)
Season 3 awesome babe, tgk kat tvcorn.com. FREE and clear lagi.

zuhana zulkifli said...

oh my sume nak komen pasal chuck bass .bukan nye ape yang i tulis hahah :D

Jude Johan said...

si chuck ni memang grrrrrrrr ahhhh