Tuesday, October 13, 2009

i fed up jadi orang mulia ni



why ada sesetengah orang selalu tidak menghargai orang yang caring pasal diri2 mereka ?bila semua dah terburai ,baru nak tergadah .yang hairannya lagi ,bukan nak cuba membetulkan apa yang salah ,tapi buat muka macam sardin dalam tin sardin .

aku sendiri tak faham dengan orang2 macam ni .

and lastly ,pergaulan sosial kat UTeM ni macam bodo2 sikit ,senang kata macam tak matured lah ,amboi macam lahh i neh matured sangat tapi more matured lah daripada they all .come on lah babi eh eh babe ,tak kan lahh pasal copy2 report /assignment pun sampai nak bagitau kat lecturer .aih ,taik hidung betul lahh .ini universiti kot ,lain dari zaman matrik lain dari zaman sekolah .bukak2 mata lah weh ,jangan sampai i sembur2 depan2 muka you all baru nak sedar .fcuk betul lah .

5 comments:

aZizoLlaoshii said...

xkan bnde tu pon nk repot..ntah2 lecturer pon buat bnde same..adui

Shekane said...

sigh :( sorry to hear babe

d i e y L a . said...

haha dungu la kan.
besa a budak2 kecik ni perangai tak matang la.sabar taw zhana.

zuhana zulkifli said...

azizol :biasa ah budak2 bawah umo
shekane : ahha .i tak kesah sangat haha
dieyla : ahhaha tu ah pasal ennn

maira adreanna said...

kan kan, tak matang btol kan?
hahaha