Tuesday, August 18, 2009

been betrayed on my birthday

dulu aku ada seorang kawan 'sejati' .apa2 kami buat sama2 .tapi aku ada lagi seorang kawan yang dulu aku rasa dia sombong sebab dia cantik .sebut sahaja nama dia ,siapa yang tidak kenal .tapi lama2 bila aku berkawan dengan dia aku rasa best ,seronok dan jadi diri aku .apa yang paling aku suka setiap kali birthday aku dia tak pernah lupa dan orang yang aku anggap bagai kawan 'sejati' selalu lupa tarikh2 penting aku .itu buat aku sedih .terima kasih aku nak ucapkan pada orang2 yang wish birthday aku .i <3333 you !

dan dah hampir seminggu lebih or nearly two weeks i wait for the answer from this person.but never been answered .today ,i stop waiting cause i know that person has forgotten who am i because that person really got someone that he dreaming of .i do feel happy for that person because some say if like/love someone ,we just need to let them do what the like and left what they don't .and by this moment i just need to forget all the promises that person made cause it never will be today ,tomorrow or thousand years to come .if that person read this ,hoping he know how faithfull i am to him ,and how unfaithful he was to me . HAPPY 21TH BIRTHDAY SITI ZUHANA AHMAD ZULKIFLI

6 comments:

d i e y L a . said...

ouhh zhana.
HAPPY BIRTHDAY SWEET 21.
aku ingat tp tade no fon mu nak wish.hee.kantoi kn tade no fon mu.ouhh sbb fon aku rosak then bli fon baru dah tade no fon sume2.haha

nway smoga pjg umur mura rezeki.n congrat sbb dah konvo.dah tgk gambar2 mu konvo ngan meroh.hee

zuhana zulkifli said...

haha sokay .eh mane tgk gamba tuh ?camera diyah eh ? ahha

Ahmad Azrin Aziz said...

gua nampak lu atas stage itu hari..

Amirul Rezza Amer Johari. said...

Hye zuhana, happy blogging :)

Jude Johan said...

21? omijaad i tot ur 16! (nak kasi you hepi ni. hepi la hepi laaa)

zuhana zulkifli said...

ahhaha poyo lah you kan ahhaha