Wednesday, August 5, 2009

dah nama pun perempuan !


ambik kau ,muka gatal .sapa2 yang rindu aku save ah gamba neh lam laptop ahah


apa perasaan bila seorang perempuan jatuh cinta tapi macam ada antara 2 ,ya atau tidak atau hanging by a thread .aku pun tak tahu apa aku mengarut sekarang .psssst .aku rasa aku dah nak ada hero baru .tapi sapa2 nak masuk line .terbukak lagi .untuk anda2 semua yang tak berjaya ,try harder next time . haha .see yaaa around people ! .


p/s:duk rumah baru dapat online .kat UTeM ,tak dak wifi macam UTM kl .aihhh rindu !bukan rindu apa ,rindu klua jalan2 naik kereta beli nasi lemak tapi tak mandi lagii .shhhh !it's a secret .

6 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

ingatkan kat utm skudai..

maira adreanna said...

huyooo .siapakah ? izzat ruslan? hahaha//

aku pn rendu utmKL. rendu nak beli nasi lemak. rendu mali's corner. mcm2 lahh hahaha

zuhana zulkifli said...

azrin aziz :aku tak hebat macam kau
meroh :wahhhhh !mali's corner ade tukang mop hansome hahaha .rindu rindu ! :D

d i e y L a . said...

ouhh zhana pun dah ada hero.
haha sapekah org itu?

quen said...

reading here.

check this out.

http://click-click-desire.blogspot.com/

Nazrul Farhan said...

sabar je ehehhe