Sunday, May 3, 2009

till we meet again people .





sepanjang aku berada di utm ni ,2-3 hari lepas aku boleh kata kegembiraan berada di paras maksima .walaupun aku membuat tindakan berani mati dengan keluar bersuka ria tak ingat dunia hingga ke malam di Midvalley sedangkan esoknya ada paper industrial electronic .sumpah ,itu kali pertama aku jadi begitu .tapi aku tetap gembira walaupun aku tidak dapat menjawab paper itu dengan sebetulnya pada esoknya .perihal sama berlaku juga pada rakan2 aku yang lain yang sedia bertungkus lumus tidak tidur 2-3 malam study ,the result just the same as mine yang study last minute .just my luck i guess .hoping the grade will decrease a bit . haha :D

hari seterusnya selepas tamat paper industrial electronic aku keluar lagi .kali ini ke area Low Yat untuk berkaroake sampai suara serak2 sexy .sebelum itu singgah di pavilion untuk berjumpa dengan kawan meroh dan shudec ;anip and haq .beside ,meroh nak beli handbag MNG .aku ?cuma terkebil2 biji mata walau ada yang berkenan .sedang menjerit2 menyanyi lagu Ne-Yo tapi diremix jadi macam lagu The Black Dahlia Murder ,seorang lagi rakan yang aku kenal sewaktu terserempak di pantai batu buruk ,join sekali tho dia sangat malu untuk menyanyi bersama ;superkenen .oh lupa hendak memberitahu ,sepanjang tempoh keluar dua hari ini ,kami segak meluncur bersama Honda Jazz .kelisa aku dah aku lepaskan berehat dalam kolam .

semalam hampir2 aku mengulangi tindakan berani mati aku dengan mengajak rakan seperjuangan si meroh untuk ke pipiteer di times square ,tapi tak jadi sebab dia masih di Seremban .nasib baik ,kalau tidak matilah aku nak menjawab esok .paper pagi kot babe ! :)

hari ini ,semua dah tamat .aku bukan lagi mahasiswi UTMkl ,Insyaallah .tirai ditutup dengan sesi bergambar bersama budak kelas yang gaya tak mahu kalah ANTM .tapi tapi kami group LLA akan melepak bersama malam ini buat kali terakhir barangkali ,tu pun sebab ada bajet2 lebih robotik hari tu .apa2 pun aku akan rindu engkau2 semua kelak ,tho banyak celaka yang kita semua face before this .but let bygone be bygone ,nothing to be regret of because from you ,her and him i learn how to handle myself in some stupid situation .

lastly ,thanks for being there for me .i heart all of you .till we meet again FRIENDS

6 comments:

meself,Ms Fint said...

best siak.. bercanda di malam ada paper keesokan harinya? itu biasa. mg berjaya!

Lynn Honeym said...

habis.


:)

bokbon said...

lepas ni mana pulak lu?

zuhana zulkifli said...

ahha tak tau lagi lah bokbon :D

biela said...

hye
nice to know u
;)

maira.adreanna said...

love.