Wednesday, May 20, 2009

aku dah tak ade idea nak ber-write

walaupun sebelum nya aku selalu mengisytiharkan time balik rumah ,ada lah waktu membosankan .tapi kali ni ,agak2 beza sikit bila ditemani cousin aku yang bodoh ,aimi .berwarna lah sikit hari2 aku .pertemuan yang teramat susah untuk diaturkan dengan seseorang yang aku ingin amat berjumpa ,berjaya dilangsaikan .walaupun tak sehebat mana bila pertemuan itu dicalarkan oleh sejenis "haiwan" yang agak2 boleh diklasifikasikan yang tidak dapat bawa masuk majlis .

aku paling pantang dengan menda2 macam ni .kalau guna peribahasa melayu "lebih sudu dari kuah" .aih ,bosan aku dengan manusia macam2 ni .harap2 sebegini rupa dapat diluput cepat2 kerana mereka saja yang berlagak "dia paling best" .

5 comments:

nafasdunia said...

gambo mu tu comey gileeeee.

kale vibrant.

aku suke

Lynn Honeym said...

bodohh.

aku makin serabut dengan sampahh bukanbukan.

maira adreanna said...

patot dah tak cari aku

hahaha

:P

d i e y L a . said...

hmm mu sokmo da prob ngan org sekeliling kan.
sabo je la.

zuhana zulkifli said...

haha macam aku jek yang bermasalah kan ? atau org lain bermasalah sebenarnyee haha