Monday, December 1, 2008

haih , yang kosong-kosong saja lah !


ayah dan mak


CERITA SATU

anak :ayah kalau ada open house kat rumah kawan india , ayah pergi tak

ayah :pergi sahaja . kenapa ?

anak :tak ada apa saja tanya takut nak makan makanan dorang . haha

ayah :boleh saja makan makanan diorang . maruku diorang tak ada melamin pun

CERITA DUA

adik :ayah maksud boot camp tu apa ?

kakak :kasut but

adik :bodoh mu kak ngah .cepat ah ayah apa maksud dia

ayah :maksud dia kem tu pakai kasut but


hehe .lawak lah ayah .ayah aku sporting .korang pulak macam mana ?



p/s:kakak + anak = aku

9 comments:

maira.adreanna said...

hehe mmg sporting :)

zuhazhana said...

ehhehe ! :D .

n y s a a said...

salam perkenalan :D

i wish my dad was like urs. papa i garang gile :|

zuhazhana said...

ahah . yeah salam perkenalan to you too . hhehe . tak ape . at least kita ade parent lagi .ada yang luar-luar sana tak complete . anyway . thanksss :D

Lynn Honeym said...

bestnya bley bgurau macam tu.


mine is like perfect stranger.
kool kan?

:)

coKELat said...

hmm.
ayah comei.
hehe.
kimsalam ayah ek.

zuhazhana said...

kitee semua coolkannn ? ;)

zuhazhana said...

heeeee ! will do :D

nafasdunia said...

hehehe..
my dad??
lalala~
ade mase die..